вівторок, 13 січня 2009 14:09

Картину Путіна виставили на торги

Картину Путіна виставили на торги

Намальована Володимиром Путіним картина виставлена на добродійний аукціон, який пройде в Петербурзі 17 січня 2009 року. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу адміністрації міста.

Прем"єр-міністр спробував сили в живописі в кінці грудня 2008 року, відвідавши Різдвяний ярмарок. Там він взяв участь в проекті "Азбука", в рамках якого знаменитості малюють картини, пов"язані з буквами російського алфавіту. Путіну дісталася буква "У", яку він, згідно репортажу каналу "Вести", зобразив за участю художниці на ім"я Надія у вигляді морозного візерунку на склі.

Губернатор Петербургу Валентина Матвієнко регулярно бере участь в добродійних акціях такого роду. На попередніх аукціонах були продані дві її картини за 2,2 мільйона і 11 мільйонів рублів. На аукціон 2009 року вона виставила роботу під назвою "Завірюха".

У 2009 році в проекті "Азбука" також взяли участь Ганна Нетребко, Уляна Лопаткіна, Максим Шостакович. Отримані на аукціоні кошти підуть на допомогу дитячій лікарні і на створення кабінету діагностики онкологічних захворювань.

Зараз ви читаєте новину «Картину Путіна виставили на торги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі