середа, 26 березня 2008 16:13

Карла Бруні завітала у гості до Єлизавети ІІ (ФОТО)
5

Вранці 26 березня президент Франції Ніколя Саркозі у супроводі своєї новоспеченої дружини Карли Бруні прибув з дводенним візитом до Великобританії. У аеропорту Хітроу їх зустрів принцЧарльз Уельський і герцогиня Корнуольська.

Згідно з наданою Єлисейським палацом програмою, Карла Бруні має бути присутньою практично на всіх заходах візиту. Зокрема, вона планує побувати на прийомі у Королеви Великобританії Єлизавети Другої і на зустрічі з прем"єр-міністром Гордоном Брауном.

Також Карла Бруні-Саркозі на запрошення Сари Браун, дружини голови уряду, візьме участь в обіді-дискусії з членами британських неурядових організацій, що спеціалізуються на жіночому здоров"ї.

За винятком цього жіночого обіду Бруні не повинна ні віддалятися від свого чоловіка, ні ухилятися від своїх протокольних обов"язків. Президентське подружжя підніметься по Темзі до Гринвіча на теплоході "Аврора", де відвідає Морський музей.

Британські і французькі ЗМІ задаються питанням: "Чи зробить Карла Бруні-Саркозі королівський реверанс перед Єлизаветою II сьогодні під час урочистого прийому у Віндзорі?". Адже перша леді має дотримуватися суворого церемоніальний протокол англійського двору, пише Le Figaro.

Виявляється, 40-річна Бруні кілька тижнів вивчала правила етикету щоб належним чином поводитися в товаристві королеви. Швидше за все, припускають журналісти, вона виглядатиме дуже строго. Перед відправленням до Великобританії дружина президента привела в порядок свій гардероб. Карла, яка зазвичай одягається у Hermes зробила вибір на користь Dior.

За два дні колишня фотомодель Карла Бруні привернула до своєї персони більше уваги, ніж її чоловік. Приводом для цього став аукціон фотографій 1993 року, на яких нинішня перша леді Франції зображена оголеною. Стартова ціна знімка Карли Бруні, який буде виставлений на торги 10 квітня, - 4 тисячі доларів, повідомляє NEWSru.ua.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні завітала у гості до Єлизавети ІІ (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі