вівторок, 22 липня 2008 14:01

Караджіч повністю змінив свою зовнішність (ФОТО)

 

Колишній президент Сербської Республіки Радован Караджіч був заарештований сербськими правоохоронцями після отримання інформації від іноземної розвідки.

Під час арешту Караджіч представився доктором з нетрадиційної медицини. Екс-президент повністю змінив свою зовнішність. Він мав довге волосся, бороду і окуляри, які приховували його обличчя.

Радован Караджіч - боснійський серб, сербський політик, колишній президент республіки боснійських сербів, поет, психіатр, який розшукувався Міжнародним трибуналом по колишній Югославії за військові злочини і геноцид.

Він звинувачується в організації масового вбивства боснійців (боснійських мусульман) у місті Сребреніца в 1995 році. Арешт Караджіча і передача його МТКЮ було однією з умов прискорення переговорного процесу зі вступу Сербії в ЄС. За інформацію про нього і Ратко Младіча була оголошена нагорода у $5 мільйонів.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Караджіч повністю змінив свою зовнішність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі