Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2007 15:16

Караченцова терміново госпіталізували

Караченцова терміново госпіталізували

Знаменитий актор Микола Караченцов знову потрапив в реанімацію. В четвер артистові стало погано, і його дружина Людмила Поргіна негайно викликала бригаду "Швидкої допомоги". Лікарі оцінили стан актора як критичний.

Миколу Петровича негайно доправили в інститут імені Скліфосовського. Фахівці відразу ж поклали Караченцова у нейрореанімацію.

Про нинішній стан Караченцова відомо небагато. У нього був епілептичний напад, і тепер лікарі роблять усе можливе, щоб допомогти іменитому пацієнтові. Проте давати які-небудь прогнози медики поки що не можуть.

Поряд з Миколою Петровичем зараз, як завжди, його дружина Людмила Поргіна. Коли чоловіка відвезли в лікарню, вона примчалася в Інститут імені Скліфосовського слідом за ним на своїй машині.

Минулого місяця Микола Петрович теж потрапляв у відділення реанімації. Акторові робили операцію з відкачування рідини, що зібралася в мозку після попередніх хірургічних втручань.

Тоді Караченцову вдалося досить швидко покинути лікарняну палату. Микола Петрович навіть головував у журі фестивалю акторської пісні імені Андрія Миронова.

Для хворої людини такий захід - сильний стрес. Можливо, саме це й спричинило нервовий зрив і подальше погіршення стану його здоров"я, повідомляють dni.ru.

Зараз ви читаєте новину «Караченцова терміново госпіталізували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути