пʼятниця, 07 грудня 2007 10:49

Караченцов потрапив у реанімацію

Караченцов потрапив у реанімацію
Знаменитий актор Микола Караченцов знову потрапив в реанімацію. В четвер артистові стало погано, і його дружина Людмила Поргіна негайно викликала бригаду "Швидкої допомоги". Лікарі оцінили стан актора як критичний.

Миколу Петровича негайно доправили в інститут імені Скліфосовського. Фахівці відразу ж поклали Караченцова у нейрореанімацію.

Про нинішній стан Караченцова відомо небагато. У нього був епілептичний напад, і тепер лікарі роблять усе можливе, щоб допомогти іменитому пацієнтові. Проте давати які-небудь прогнози медики поки що не можуть.

Поряд з Миколою Петровичем зараз, як завжди, його дружина Людмила Поргіна. Коли чоловіка відвезли в лікарню, вона примчалася в Інститут імені Скліфосовського слідом за ним на своїй машині.

Минулого місяця Микола Петрович теж потрапляв у відділення реанімації. Акторові робили операцію з відкачування рідини, що зібралася в мозку після попередніх хірургічних втручань.

Тоді Караченцову вдалося досить швидко покинути лікарняну палату. Микола Петрович навіть головував у журі фестивалю акторської пісні імені Андрія Миронова.

Для хворої людини такий захід - сильний стрес. Можливо, саме це й спричинило нервовий зрив і подальше погіршення стану його здоров"я, повідомляють dni.ru.

 

Зараз ви читаєте новину «Караченцов потрапив у реанімацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі