середа, 08 жовтня 2014 10:06

Кандидатка в депутати з Маріуполя показала відверті пози та хижі принти
25

Фото: Фото: Соцмережі

Кандидат в депутати по 57 округу Маріуполя Яна Кондрашова може скласти конкуренцію міністру культури так званої ЛНР, фото якої підірвали мережу ще в травні.

З8-річна безпартійна уродженка Маріуполя Кондрашова працює художнім керівником у міському палаці культури "Чайка" і веде бурхливе життя в соцмережах, переважно в "Вконтакте". Саме там вона і викладає не найскромініші для майбутнього парламентаря фотографії.

Пости під фотографіями - цитати з книг, афоризми і вислови відомих людей. При цьому про майбутні вибори - ні слова.

Перемогу Яні Кондрашової, судячи з усього, повинна забезпечити сильна передвиборна програма. І вона виявилася напрочуд серйозною. Серед пунктів - створення умов економічного зростання, соціальний захист дітей з малозабезпечених сімей та збільшення доходів населення. Крім того, кандидат має намір боротися з хабарництвом і корупцією, а також працювати над залученням інвестицій.

Проте Яна Анатоліївна вказала своє прізвище лише в шапці документа. У самому ж тексті без зусиль можна виявити споконвічного автора програми - Юлію Поплавську, кандидата по донецькому округу № 44, редактора інтернет-телебачення "Зміна".

 

Зараз ви читаєте новину «Кандидатка в депутати з Маріуполя показала відверті пози та хижі принти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі