вівторок, 08 квітня 2008 08:27

Кандидати в президенти США допитають командувача ЗС в Іраку

Кандидат в президенти США сенатор Джон Маккейн звинуватив своїх суперників-демократів Хіларі Клінтон та Барака Обаму в тому, що вони підтримують небезпечне виведення військ з Іраку.

Як пише газета The Times, це питання є одним з основних розбіжностей демократів і республіканців, який може визначити перевагу у бік тієї або іншої партії. У такій ситуації доповідь командувача збройними силами в Іраку генерала Девіда Петреуса стане не стільки доповіддю про реальну ситуацію, скільки доказом правоти тієї або іншої сторони.

Як очікується, Петреус розповість про те, що збільшення чисельності військ привело до стабілізації ситуації в регіоні, проте він запропонує скоротити контингент військ у зв"язку із заспокоєнням в Іраку. Проте всі три кандидати мають намір серйозно допитати генерала, щоб надалі використовувати його слова в своїй кампанії, повідомляє "Газета.Ru".


Зараз ви читаєте новину «Кандидати в президенти США допитають командувача ЗС в Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі