середа, 16 січня 2008 12:16

Кандидата в президенти США звинуватили в зраді у В"єтнамі

Проти кандидата в президенти США - сенатора-республіканця Джона Маккейна розгорнено "злобну кампанію" звинувачень у нібито скоєній ним під час перебування в полоні у В"єтнамі зраді по відношенню до інших американських військовополонених. Про це заявив соратник Маккейна по в"єтнамській війні Орсон Свіндл.

"Немає нічого дальшого від правди - я це знаю, тому що я був там (у в"єтнамському полоні)", - повідомив у поширеній напередодні у Вашингтоні заяві колишній військовий льотчик. Свіндл відзначив, що організація "Ветерани В"єтнаму проти Джона Маккейна" направила поштою виборцям у штаті Південна Кароліна листівку, в якій стверджує, що Маккейн "обернувся спиною до соратників-військовополонених, аби врятувати свою власну шкуру".

Назвавши ці звинувачення "обманливою та компрометуючою тактикою", Свіндл повідомив, що "північні в"єтнамці запропонували Джону Маккейну звільнити його достроково, але він відмовився" і залишався разом з іншими американськими військовополоненими "до кінця, не зважаючи на загрозу своєму власному життю через серйозне поранення". РИА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Кандидата в президенти США звинуватили в зраді у В"єтнамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі