субота, 05 квітня 2014 14:18

Кандидат в президенти Царьов зганьбився у прямому ефірі Громадського ТБ

Кандидат в президенти Царьов зганьбився у прямому ефірі Громадського ТБ

Кандидат у президенти Олег Царьов не знає, коли почалась Друга світова війна. Про це свідчить його відповідь, яку політик дав у прямому ефірі Громадського ТБ.

Так, на запитання журналіста Романа Скрипіна про те, коли почалась наймасштабніша війна за всю історію людства - Друга світова, Царьов довго мовчав, але згодом таки назвав рік — 1941.

Варто зазначити, що Друга світова війна почалась 1 вересня 1939 і тривала до 2 вересня 1945, коли на борту лінкора "Міссурі" було підписано капітуляцію Японії перед союзними державами.

Датою початку війни прийнято вважати 1 вересня 1939 року, коли Німеччина розпочала окупацію Польщі, до якої 17 вересня долучився Радянський Союз. Велика Британія та Франція оголосили війну Німеччині через два дні, що дозволяє вважати початком світової війни саме цю дату.

Можливо, Царьов, коли давав відповідь на історичне запитання, сплутав дати і назвав рік початку Радянсько-німецької війни (22 червня 1941р).

Нагадаємо, нардеп від Партії регіонів Олег Царьов є офіційним кандидатом у президенти на виборах, які відбудуться 25 травня поточного року.

 

Зараз ви читаєте новину «Кандидат в президенти Царьов зганьбився у прямому ефірі Громадського ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі