середа, 08 жовтня 2008 14:23

Кандидат у президенти США вийшов у фінал конкурсу вусанів (ФОТО)

Кандидат в президенти США від партії Лібертаріанськой Боб Барр увійшов до числа шістнадцяти фіналістів конкурсу імені канадського шоумена Роберта Гуле на звання найуспішнішого вусатого американця.

Серед суперників Барра опинився, зокрема, сержант Армії США Джон Альварес, який відпустив вуса, щоб було простіше спілкуватися з жителями іракських сіл, які відрізняються бурхливою рослинністю на обличчі. Також серед фіналістів - декілька знаменитих спортсменів, зокрема, бейсболісти Джейсон Джамбі і Гуз Госседж, і персонаж мульсеріала "Гріффіни" Клівленд Браун. Крім того, у фінал вийшла газета TheBostonPhoenix, яка, як відзначає Американський інститут вусів, "активно підтримує рух вусатих американців".

Переможець конкурсу буде визначений онлайн-голосуванням, яке завершиться 17 жовтня. Нагородження переможця пройде 25 жовтня в Сент-Луїсі на всеамериканському зльоті вусанів.

Це перший конкурс імені Роберта Гуле - знаменитого коміка, чиї вуса вважаються зразком елегантності. Він помер 30 жовтня 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у президенти США вийшов у фінал конкурсу вусанів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі