субота, 14 квітня 2007 11:33

Канадське телебачення отримало відеозвернення полонених французів з Афганістану

Керівництво канадського телеканалу в п"ятницю пізно увечері повідомило, що в його розпорядженні опинилося відеозвернення двох французьких громадян, захоплених в заручники в Афганістані, передає AFP.

На відеоплівці, яку поки не показали в ефірі, французи повідомляють, що викрадачі загрожують їх убити. Чи прозвучали у відеозаписі які-небудь вимоги, що висуваються викрадачами французів, телеканал не уточнив.

Чоловіка і жінку - громадян Франції, які працювали в Афганістані в рамках місії добродійної організації Terre d"Enfance, - викрали бойовики руху "Талібан" на початку квітня 2007 року. Французи і троє громадян Афганістану, які супроводжували їх, 3 квітня відправилися з провінції Німроз (Nimroz) в сусідню провінцію Фарах (Farah). До місця призначення група не доїхала. 7 квітня губернатор Німроза повідомив, що французів узяли в заручники, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Канадське телебачення отримало відеозвернення полонених французів з Афганістану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі