неділя, 29 вересня 2024 18:45

Як візуально збільшити маленькі груди. Візьміть п'ять ідей на озброєння

Як візуально збільшити маленькі груди. Візьміть п'ять ідей на озброєння
Збільшити груди можна за допомогою одягуФото: pinterest

Якщо природа не наділила пишними грудьми, не треба засмучуватись.

Візуально їх можна збільшити одягом, його принтами, кольором та відтінками.

Перегляньте гардероб

Носіть одяг з накладними кишенями. Наприклад, джинсові куртки, піджаки. Ці деталі розташовані у верхній частині вбрання, тому візуально збільшують груди. Можна вдягати одяг з великими кишенями, тоді ефект буде помітнішим.

Багатошаровість. Одягайте кілька речей. Вони скоригують фігуру, а образ робить більш цікавим. Наприклад, светр, одягнений поверх сорочки, чи прикраси в декілька шарів зроблять груди візуально більшими. Носити безшовний мережевний ліфчик під топами з напівпрозорої тканини. Це візуально збільшує груди на кілька розмірів. Обирати футболки з глибоким декольте та вирізом у формі літери V.

Горизонтальні принти. Будь-яка горизонталь в одязі значно розширює, а для жінки з маленькими грудьми це буде чудовою корекцією. Можна носити одяг з квітами в області бюсту, з горизонтальними смужками, з декоративними швами – все це буде додавати об'єму маленьким грудям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не обвисають і чутливіші за великі: 10 переваг маленьких грудей

Яскраві відтінки. Колір – це один із найкращих способів візуально скоригувати фігуру. Тому для збільшення грудей у верхній частині вбрання потрібно використовувати яскраві, насичені кольори, а низ варто вибирати нейтральних відтінків. Яскравий колір буде привертати увагу і додавати обсяг.

Блискучі фактури тканин. Паєтки, люрекс, парча та інші яскраві фактури за рахунок того, що здатні відбивати світло, також допоможуть візуально збільшити груди.

Йогу вважають єдиним способом збільшити розмір грудей природним шляхом без операцій. Існують асани, здатні природним чином зміцнити м'язи грудей і цим змінити їхню форму.

Заняття йогою роблять груди більш пружними, сильними й красивими. Йога впливає не тільки на форму грудей, а й поліпшує здоров'я, фігуру, самопочуття та настрій.

Зараз ви читаєте новину «Як візуально збільшити маленькі груди. Візьміть п'ять ідей на озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі