середа, 28 лютого 2007 18:48

Кадиров запропонував королеві краси Кенії стати його другою дружиною (ФОТО)

Тимчасово виконуючий обов"язки президента Чечні Рамзан Кадиров запропонував королеві краси екзотичної африканської країни Кенії стати однією з його дружин. Свою пропозицію він підкріпив подарунком - двома кіньми, двома курчатами і козою з власного подвір"я.

Якщо ця пропозиція і застала зненацька Керолайн Веркейк, кенійську претендентку на титул "Місіс Світу-2007", яка приїхала до Чечні на минулі вихідні, то по ній було видно лише здивування. Вона обійняла Кадирова і пообіцяла відповісти через рік.

Газета "Комерсант" наводить деталі несподіваного сватання. На пропозицію Кадирова вийти за нього заміж Керолайн Веркейк не розгубилася: "You must give some money (ви повинні заплатити)". Виявилось, що Веркейк вже пояснили місцеві звичаї викупу нареченої. "No problem!" - відгукнувся Кадиров і про щось зашептав з помічником. Проте замість грошей "місіс Кенія" запропонували двох коней, білу козу і пару курок. Місіс Веркейк (мати чотирьох дітей), здивувавшись, обійняла Кадирова і пообіцяла повернутися через рік.

Таким незвичайним чином завершилася поїздка 16 претенденток на титул "Місіс Світу-2007" до Чечні, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров запропонував королеві краси Кенії стати його другою дружиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі