пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:36

Кадиров подарував собі на день народження іподром

У президента Чечні Рамзана Кадирова 5 жовтня день народження. Пишні урочистості за рішенням Кадирова в республіці не проводитимуться, повідомляє прес-служба президента. Сьогодні у республіці проходять обряди жертвопринесення, приурочені до дня народження президента. Релігійні діячі просять сьогодні у Всевишнього миру, благоденствування для республіки і довгих років президентові. Тим часом сам Кадиров вирішив відзначати своє 31-річчя не сьогодні, а через три дні, 8 жовтня. Святкування дня народження президент Чечні приурочив до відкриття у Гудермесі шикарного сучасного іподрому. "Відкриття комплексу, про який всі дуже давно мріяли, стане для мене справжнім подарунком", – сказав Кадиров.

Напередодні свого дня народження Рамзан Кадиров придбав чистокровного арабського скакуна по кличці Еселмдіш майже за мільйон рублів.

Одним з перших чеченського лідера привітав президент сусідньої Інгушетії Мурат Зязиков. "Рамзан, ти зайняв відповідальний пост у дуже молодому віці, але судячи по тому, як налагоджується життя у Чеченській республіці, твоя молодість йде на користь народу", – йдеться у поздоровленні. Зязиков поставив Кадирову у велику заслугу відродження  Грозного та  інших міст і сіл республіки і побажав йому успіху.

Спеціально для Рамзана Кадирова міністр культури Чечні Дікалу Музакаєв замовив його портрет у образі справжнього джигіта – в бурці, папасі і з кинджалами.

"У такому виді Рамзана Ахматовича намалювали саме на моє прохання, – зізнався Музакаєв. – Адже він справжній джигіт. Дуже справедливий і величезної душі людина! Подивіться, як йому йде цей одяг! Рамзан – син свого народу, упевнений, його покійний батько гордився б ним!", повідомляє "Новый Регион".

Зараз ви читаєте новину «Кадиров подарував собі на день народження іподром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі