середа, 07 березня 2007 12:22

Кадиров першим отримав гроші за материнство

У вівторок у Грозному пройшла урочиста церемонія вручення перших сертифікатів на одержання материнського капіталу. Власницями документів стали 250 громадянок Чечні, які родили другу і третю дитину. Сертифікат під номером один був вручений президенту Чечні Рамзану Кадирову.

Як пояснив керівник чеченського відділення Пенсійного фонду РФ Магомед-Емін Ахмадов, сертифікат вручили Кадирову відповідно до закону за всиновлення трьох дітей з дитбудинку на початку поточного року.

- Чеченська Республіка - один з перших регіонів Росії, куди вчасно надійшли документи на право одержання материнського капіталу. Сьогодні матері одержали 250 сертифікатів, на наступному тижні надійдуть ще 60 штук, - повідомив Кадиров на церемонії.

За даними Пенсійного фонду, у даний час у ЧР зареєстровано 890 людей, які подали підготовлений пакет документів на одержання материнського капіталу.

Сертифікат дає Кадирову право на одержання 250 тисяч рублів. Таким чином, федеральний закон про державну підтримку родин, які мають дітей, почав реалізовуватися в Чечні, повідомляє Korespondent.net.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров першим отримав гроші за материнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі