понеділок, 24 листопада 2008 10:33

Качиньський та Саакашвілі розповіли про обстріл їхнього кортежу

Президенти Польщі та Грузії розповіли на спільному брифінгу про обстріл їхнього кортежу на кордоні з Південною Осетією.

Лех Качиньський назвав обстріл кортежу порушенням мирного плану Медведєва-Саркозі. Президент Польщі стверджує, що чув російську мову зі сторони, з якої вівся вогонь. У свою чергу Михайло Саакашвілі запевнив, що не хотів наражати на небезпеку життя польського колеги і поклав провину за обстріл на російських військових.

Качиньський чув російську мову зі сторони пострілів

Першим про обстріл кортежу Качиньського та Саакашвілі на кордоні з Південною Осетією повідомили польські тележурналісти. Згідно даним телекомпанії TVN, президентський кортеж прямував в табір грузинських біженців. Дорогою до табору автоколона потрапила під автоматний вогонь. Президентський лімузин не отримав пошкоджень, глави держав в результаті обстрілу не постраждали.

Комітет з інформації та друку Південної Осетії заявив про те, що з боку південноосетинських позицій жодної стрілянини не велася, а на кордоні не було зафіксовано подій. Штаб миротворців в Цхінвалі оголосив про непричетність російських військовослужбовців до обстрілу кортежу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Качиньський та Саакашвілі розповіли про обстріл їхнього кортежу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі