пʼятниця, 11 квітня 2014 22:48

Кабмін виділив сім'ям загиблих на шахті Скочинського по 100 тисяч гривень

Кабмін виділив сім'ям загиблих на шахті Скочинського по 100 тисяч гривень
Фото: zn.ua

Кабінет міністрів України виділяє 1 млн. 150 тис. гривень для допомоги потерпілим і сім'ям загиблих на шахті імені Скочинського. Відповідне розпорядження виніс на розгляд уряду Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у п'ятницю, 11 квітня.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, Яценюк зазначив, що згідно з розпорядженням, кожному потерпілому буде виділено 50 тис. грн., кожній сім'ї загиблих - 100 тис. грн. Рішення було прийнято одноголосно.

Глава уряду також звернувся до Генерального прокурора України та Міністра внутрішніх справ: "Термінова перевірка та встановлення відповідальних за заподіяні смерті. Є попередня інформація про порушення правил техніки безпеки, тому залучити всіх до відповідальності".

Нагадаємо, в результаті вибуху на шахті ім. Скочинського в Донецьку сьогодні вранці загинули сім чоловік. Ще дев'ять гірників госпіталізовано.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін виділив сім'ям загиблих на шахті Скочинського по 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі