середа, 30 січня 2008 08:23

Йосиф Кобзон приїхав за онуком з ведмедем (ФОТО)

Виписку невістки Йосифа Кобзона в Московському медичному перинатальному центрі запам"ятають надовго. Ще б пак - адже на зустріч молодої мами з синочком рідні привезли справжнього ведмедя. У супроводі дресирувальників, звісно.

Водити ведмедика по будівлі, ясна річ, не дозволили. Впустили лише на пару хвилин у виписну, де для всіх присутніх зробили невелику виставу (ведмідь постояв на задніх лапах, а потім попозував для фото- і відеокамер).

Річ у тому, що саме Мишею вирішили назвати довгожданого внука Йосифа Давидовича. Його метру подарували син Андрій і невістка Анастасія Цой. Хлопчисько з"явилося на світ кілька днів тому. А у вівторок медики дозволили рідним забрати маму і малюка додому.

Першим в клініці в день виписки з"явився Андрій Кобзон. Услід в двір пологового будинку зарулив "Мерседес" Йосифа Давидовича. Співак приїхав на виписку разом з дружиною Неллі. Задоволений дідусь ніс пакет з подарунками, а охоронцеві доручив величезного плюшевого ведмедя.

Опівдні всміхнена Настя з дитиною спустилася у виписну, де її вже чекали рідні. А після "ведмедячої вистави" і невеликої фотосесії сімейство, подякувало лікарям та попрямувало до машин. Маленького Мишу до авто дбайливо ніс тато, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Йосиф Кобзон приїхав за онуком з ведмедем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі