четвер, 07 лютого 2008 20:58

Ізраїльським льотчикам даватимуть "віагру" у примусовому порядку

Військові медики Ізраїлю виявили, що медичні препарати від імпотенції допомагають боротися з втомою і браком повітря. На бойових льотчиків під час польотів ці препарати можуть подіяти набагато ефективніше, ніж "звичайні" ліки, якими користувалися донині.

Відповідне дослідження провели ізраїльські військові медики під керівництвом директора лікарні "Герцог" в Єрусалимі полковника запасу Йехезкіеля Хена, повідомляє NEWSru.co.il з посиланням на армійську газету "Бемахане".

Дослідження проводилося в горах Африки. Одній групі альпіністів давали стандартні ліки від висотної хвороби "Діамокс", в той час, як другій групі давали тадалафіл - активну речовину, яка є основою ліків, таких, як "віагра".

Спочатку відмінностей у дії ліків на альпіністів не було. Проте в останній, найважчий, день сходження з"ясувалося, що група, яка вживала тадалафіл, страждала від втоми і браку кисню вдвічі менше, ніж група, яка вживала "Діамокс".

Результати дослідження будуть подані на конференції з авіамедицини, що проводиться ізраїльськими ВВС. Після цього, можливо, "віагра" буде включено у спорядження бойових льотчиків ЦАХАЛа, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльським льотчикам даватимуть "віагру" у примусовому порядку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі