четвер, 23 липня 2009 19:43

Ізраїльський козел дає молоко

Ізраїльський козел дає молоко
В Ізраїлі виявлений ще один козел, який дає молоко. Цього разу дійний козел знайшовся в стаді 42-річного прапорщика Армії оборони Ізраїлю Халеда Суеда з селища Ваді Тальмон.

Два дні тому Халед несподівано з"ясував, що півторарічний козел з його стада має вим"я і дає до трьох стаканів молока на добу. При цьому він має статеві органи самця.

Халед обіцяє роздавати це молоко безкоштовно жінкам, які страждають на безпліддя, оскільки, згідно з народним повір"ям, жінка, яка не може зачати, для зцілення повинна випити стакан "козлиного молока". Серед місцевих пастухів існує повір"я, що козлине молоко володіє чудодійною властивістю виліковувати безпліддя.

Перший дійний козел був виявлений в Ізраїлі в 2002 році. Тоді повідомлялося, що господар козиної ферми на півночі Ізраїлю виявив, що Емануель - один з самців в його стаді - дає молоко. Поряд з його чоловічою гідністю знаходиться невелике по величині вим"я. Удої складали півлітра на день.

"Емануель - відмінний козел-виробник, за це я його і тримаю. А то, що молоко дає, це, так би мовити, побічний ефект. Таку кількість важко назвати комерційною, та і напевно рабин цього не зрозуміє", - відзначив тоді фермер.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльський козел дає молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі