вівторок, 22 квітня 2008 14:05

Ізраїльських повій навчать прийомам надання першої медичної допомоги

Ізраїльських повій навчать прийомам надання першої медичної допомоги
Ізраїльська служба "Швидкої допомоги" ("Маген Давид адом" - "Червоний щит Давида") з цього тижня відкриває спеціальні курси, щоб навчити наданню першої медичної допомоги... повій. Причому за державні кошти. Річ у тому, що в тутешніх борделях з кожним роком росте смертність клієнтів в результаті серцевих нападів.

Смерть під час статевого акту, так звана царська смерть, відома з глибокої старовини. Вважається, що саме в найпохітливіші миті обірвалися життя предводителя гунів Аттили і французького короля Карла Великого. Та і президент Франції Фелікс Фор помер в паризькому борделі в лютому 1899 року.

"У чоловіків, страждаючих серцево-судинними захворюваннями, раптова смерть під час статевого акту обумовлена коронарними і церебральними причинами", - розповів кореспондентові Хаїм Кордова, лікар, який очолює одну з єрусалимських бригад "Швидкої допомоги". За словами Кордови, протягом минулого року його бригаді доводилося неодноразово рятувати клієнтів публічних будинків, у яких різко порушувалася серцева діяльність в результаті фізичних і емоційних навантажень. Ризик розвитку інфаркту міокарду у здорового п"ятидесятирічного чоловіка складає всього 1%. Проте цей ризик різко зростає у хворих ішемічною хворобою серця під час їхньої сексуальної активності. Кордова переконаний, що навчання "жриць кохання" прийомам надання першої медичної допомоги врятує немало людських життів: "Врешті-решт, таке навчання повинне стати частиною програми безпеки сексуальної активності хворих серцево-судинними захворюваннями".

В Ізраїлі проституція не заборонена, проте і діяльність борделів не узаконена. Проте у всіх великих містах діють напівпідпільні "будинки терпимості". Прес-секретар ізраїльської служби "Швидкої допомоги" Сасі Моадава повністю згоден з Хаїмом Кордовою. На думку пана Моадави проституція - аморальна, але смерть людини, яка пішла з життя тільки через нерозторопность оточуюючих, надзвичайно аморальна. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльських повій навчать прийомам надання першої медичної допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі