понеділок, 05 березня 2007 19:25

Ізраїльська поліція не може впоратися з наркотичними оргіями для підлітків

Щотижня в Кфар-шмарьягу орендуються на декілька годин розкішні вілли, куди з"їжджається молодь з різних міст Ізраїлю. Лише за минулий тиждень кілька таких вечірок відбулися в Кфар-шмарьягу, Савьоне і Герцлії Пітуах. Організація вечірок на розкішних приватних віллах, якою займається група 20-річних молодих людей, і яким допомагають самі підлітки, перетворилася на бізнес, перед яким поліція виявляється безсила.

Спочатку знаходять відповідну будівлю, власникам якої роблять вигідну пропозицію: надати свій будинок в оренду на декілька годин за солідну винагороду. Організатори рекламують свої заходи через популярні форуми в інтернеті і за допомогою SMS-повідомлень. Чутки про вечірки розходяться також усно, в школах. Приманкою для малолітніх слугує обіцянка безкоштовного алкоголю в необмеженій кількості. Іноді також на таких зібраннях передбачаються приміщення для сексу і особливі кімнати для оргій.

Вечірки користуються популярністю серед різних вікових груп, серед яких є 15-річні школярі і 20-річні солдати. Звичайне число учасників на одній вечірці 300-350 чоловік, а плата за вхід від 45 до 60 шекелів. У цю суму входить додаткове "пригощання", а наркотики майже всіх видів продаються за доступною ціною.

Оскільки вечірки організовуються на приватній території, організаторам вдається уникнути контролю поліції. Йдеться про "чорний бізнес" з оборотом близько мільйона шекелів на рік, повідомляє Inopressa.


Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська поліція не може впоратися з наркотичними оргіями для підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі