четвер, 07 лютого 2008 13:51

Ізраїльська армія увійшла на територію Сектора Гази

У ніч на 7 лютого значні сили Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) увійшли на територію Сектора Гази в районі населеного пункту Джебалія. Палестинські джерела повідомляють, що в операції задіяні танки та  інша техніка.

Ізраїльські солдати і ВПС знищили сьогодні в Секторі Газу п"ятеро бойовиків радикального руху ХАМАС і одного активіста "Ісламського джихаду". Крім того, в результаті попадання ізраїльської ракети в сільську школу неподалік Бейт-Хануна загинув місцевий вчитель і було поранено двоє співробітників.

За даними з палестинських джерел, підрозділи спецназу і саперів за підтримки бронетехніки проводять рейд в районі Джебалії, поглибившись на територію анклава на кілька сотень метрів. Після того, як бойовики обстріляли військовослужбовців, у бій вступила авіація.

Раніше повідомлялося, що цілями локальних наземних операцій в Газі можуть стати бази палестинських терористів, на яких відбувається підготовка до ракетного обстрілу ізраїльської території.

Відзначимо, що в Джебалії проживає сім"я глави "уряду "Хамаса" Ісмаїла Ханійї, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська армія увійшла на територію Сектора Гази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі