вівторок, 15 квітня 2008 13:49

Ізраїль знищив в Секторі Газа військового лідера Демократичного фронту визволення Палестини

Ізраїльські ВПС знищили у вівторок на півночі Сектора Газа військового лідера Демократичного фронту визволення Палестини Ібрагима Абу-Ілба. В результаті удару декілька перехожих отримали поранення.

Армійська прес-служба відзначає, що Абу-Ілба був причетний до кількох терористичних вилазок проти Ізраїлю. В цілому в Секторі Газа зберігається відносно спокійна обстановка. Бойовики різко знизили інтенсивність ракетного обстрілу, армія не проводить наземних рейдів.

Проте, за даними ізраїльської преси, прем"єр-міністр Ехуд Ольмерт відкидає можливість укладання з правлячим в Газі рухом "Хамас" хоч би неформального перемир"я.

З середи Ізраїль відновить постачання в анклав пального, перервані через напад палестинських бойовиків на прикордонний паливний термінал "Нахаль-Оз". Згідно наказу міністра оборони Ехуда Барака, буде відправлено мінімальну кількість палива для єдиної в Газі електростанції, а також партія побутового газу. Пальне для транспортних засобів поставлятися не буде. При цьому в Ізраїлі підкреслюють, що ісламісти штучно створюють видимість паливної і гуманітарної кризи, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль знищив в Секторі Газа військового лідера Демократичного фронту визволення Палестини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі