середа, 05 листопада 2008 09:20

Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа

П"ятеро палестинців загинули в Секторі Газа в результаті двох авіаударів ВПС Ізраїлю, повідомляє Reuters 5 листопада з посиланням на палестинських лікарів. Представники ізраїльської армії підтвердили факт бомбардування, додавши, що удар був завданий по палестинських бойовиках, які брали участь в обстрілі ізраїльських військ з мінометів.

В той же час представники ЦАХАЛ підкреслили, що це була "точкова операція для запобігання безпосередній загрозі" і що Ізраїль не збирається припиняти перемир"я з палестинцями.

Раніше повідомлялося про перестрілку між військовослужбовцями ЦАХАЛ і палестинськими бойовиками, в результаті якої один палестинець загинув і троє дістали поранення. Коментуючи інцидент, представник ХАМАСу звинуватив Ізраїль в тому, що він не зацікавлений в збереженні миру і пообіцяв швидку ескалацію насильства у разі продовження подібних дій.

Перемир"я між Ізраїлем і керівництвом ХАМАСу набуло чинності 19 червня, проте із самого початку воно супроводжувалося численними дрібними порушеннями з обох боків.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі