четвер, 05 червня 2008 17:42

Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа у відповідь на обстріл кібуци

У відповідь на ракетний обстріл палестинськими бойовиками кібуци Нір Оз, що привів до загибелі однієї людини, Ізраїль наніс авіаудар по Сектору Газа, жертвою якого стала чотирилітня дівчинка, передає агентство AFP.

Мати дівчинки з серйозними пораненнями доставлена в лікарню. Командування ЦАХАЛ підтвердило факт авіанальоту, проте відзначило, що безпілотний літальний апарат випустив ракету по групі бойовиків, виявленій недалеко від міста Хан Юніс.

Нагадаємо, що 5 червня палестинські бойовики випустили три саморобні ракети "Касам" по кібуці Нір Оз, розташованій поряд з Сектором Газа. Перша ракета потрапила в кладовище, друга - на територію фабрики.

Люди почали в паніці розбігатися, в цей час поряд з складським приміщенням вибухнула третя ракета. Одна людина була убита, четверо поранені, троє з них серйозно. Вони були доставлені в лікарню міста Беер-Шева.

Відповідальність за ракетний обстріл узяли на себе бойовики угрупування "Бригади Іззедіна аль-Кассама" - збройного крила радикального ісламського руху ХАМАС, контролюючого Сектор Газа.

Повідомляється, що обстріл Нір Оза відбувся не дивлячись на недавнє попередження ізраїльського прем"єр-міністра Ехуда Ольмерта, що Ізраїль почне масовану наземну операцію в Секторі Газа, якщо палестинські бойовики не припинять атакувати розташовані поблизу єврейські міста, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль завдав авіаудару по Сектору Газа у відповідь на обстріл кібуци». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі