понеділок, 03 грудня 2007 08:30

Ізраїль випускає з в"язниць 429 увязнених-палестинців

Перші увязнені-палестинці, яких власті Ізраїлю, погодилися як жест доброї волі достроково звільнити з в"язниць, вийшли в понеділок вранці на свободу.

Автобус, в якому знаходиться перша партія увязнених, в 04:00 за місцевим часом виїхав за межі в"язниці "Кециот" в Неджефі і попрямував до кордону з Палестинською автономією.

Всього протягом дня з ізраїльських в"язниць будуть звільнені 429 увязнених-палестинців. 20 чоловік з цієї групи переправлять в палестинську частину сектори Газу, а всіх інших відвезуть на західний берег річки Йордан.

Ізраїль погодився відпустити групу увязнених після конференції з близькосхідного врегулювання, що відбулася минулого тижня в американському місті Аннаполіс. Ця ініціатива повинна свідчити про підтримку Ізраїлем глави Палестинської автономії Махмуда Аббаса - більшість увязнених, що виходять на свободу, належать до його партії ФАТХ, повідомляє AFP.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль випускає з в"язниць 429 увязнених-палестинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі