понеділок, 28 січня 2008 14:10

Ізраїль вибачиться перед "Бітлз" за скасування концерту 43 роки тому

Ізраїль вирішив вибачитися перед групою "Бітлз" за скасування концерту "Ліверпульської четвірки", який передбачалося провести на території єврейської держави 1965 року, пише газета "Едіот Ахронот".

Листи з офіційними вибаченнями будуть передані через посольство Ізраїлю в Лондоні Полу Маккартні, Рінго Стару і родичам Джона Леннона і Джорджа Харрісона.

Скасування концерту, який мав відбутися 43 роки тому, ізраїльська влада назвала "втраченою історичною можливістю".

"На жаль, Ізраїль скасував його через брак бюджетних коштів і позиції кількох політиків у Кнесеті, які в той час вважали, що ваш виступ може розбестити уми ізраїльської молоді", – цитує газета текст послання.

"Поза сумнівом, це було величезною втраченою можливістю не дати вам, людям, що формували уми покоління, приїхати до Ізраїлю і виступити перед ізраїльською молоддю, яка захоплювалася і нині захоплюється вами", – говориться в листі.

Маккартніу і Стару, двом учасникам "Бітлз", що нині живуть, також передадуть запрошення приїхати до Ізраїлю на святкування з нагоди 60-річчя утворення єврейської держави. Ювілей відзначатиметься в травні, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль вибачиться перед "Бітлз" за скасування концерту 43 роки тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі