вівторок, 26 лютого 2008 11:18

Ізраїль посварився з Коста-Рікою за Палестину

Ізраїль скасував зустріч свого дипломата з президентом Коста-Ріки Оскаром Аріасом у зв"язку з його рішенням встановити дипломатичні відносини з Палестиною, повідомляє Associated Press.

За інформацією агентства, МЗС Ізраїлю викликав повноважного представника Коста-Ріки і передав йому таке повідомлення: "Ми хотіли б висловити розчарування у зв"язку з рішенням уряду Коста-Ріки встановити дипломатичні відносини з Палестиною". За словами представника МЗС, дії Коста-Ріки суперечать традиційно дружнім відносинам з Ізраїлем.

Натомість прес-секретар МЗС Коста-Ріки заявив, що зустріч дипломатів була не скасована, а перенесена, проте нова дата поки не призначена.

Ухвала про встановлення дипломатичних відносин була підписана послом Коста-Ріки Хорхе Урбіною і представником Палестинської автономії Ріядом Мансуром 5 лютого 2008 року в Нью-Йорку, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль посварився з Коста-Рікою за Палестину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі