понеділок, 18 червня 2007 11:50

Ізраїль піддався обстрілу ракет з боку Лівану (ФОТО)

Дві ракети "Катюша", калібром 107 мм, розірвалися увечері у неділю біля північного ізраїльського кордону у районі селища Кирьят-Шмона. Відомостей про потерпілих не надходило, заподіяно шкоду припаркованому поблизу місця вибуху автомобілю.

Ракети були випущені з села Тайбе, розташованого на території Лівану за кілька кілометрів від північного кордону Ізраїлю. Одна з ракет розірвалася на північ від міської промзони, а інша у південній частині міста.

Близько 17:20 за місцевим часом жителі північної частини міста повідомили про те, що чули два потужні вибухи. До місця події були терміново викликані рятувальні команди.

На думку ізраїльської сторони, за обстрілом стоїть одне з палестинських угрупувань, що діють на території Лівану. Тим часом, ліванський рух "Хизбаллах" заявив, що не має відношення до обстрілу, передає ВВС. Ліванські ЗМІ також повідомляють, що відповідальність за ці вибухи лягає на угрупування "Фатах аль-Іслам", яка поставила своєю метою знищення "сіоністського режиму".

Проте досі жодне з палестинських угрупувань не узяло на себе відповідальність за цей обстріл, повідомляє NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль піддався обстрілу ракет з боку Лівану (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі