пʼятниця, 15 лютого 2008 08:22

Із британської лікарні вкрали ноутбук із особистими даними пацієнтів

Із британської лікарні Russels Hall Hospital у місті Дадлі (графство Уест-Мідландс) вкрадений ноутбук із медичними даними 5 тисяч 123 пацієнтів, повідомив у четвер телеканал "Скай ньюз".

В останні місяці Велику Британію накрила справжня хвиля подій, пов"язаних із втратою інформації.

Наприкінці січня стало відомо, що в британської мережі супермаркетів Marks and Spencer вкрадений ноутбук з особистими даними 26 тисяч співробітників.

21 січня голова Міноборони Великобританії Дес Браун оголосив, що у відомства було вкрадено три ноутбуки з особистими даними тисяч осіб.

Наприкінці жовтня 2007 року два диски, які містили інформацію про 25 мільйонів отримувачів дитячої допомоги та їхні банківські рахунки, пропали по дорозі між двома державними установами. Масштабна операція з пошуку дисків, яка обійшлася платникам податків у 500 тисяч фунтів, не дала результатів.

У грудні минулого року стало відомо про те, що приватна американська компанія втратила відомості про три мільйони кандидатів на отримання британських водійських прав. Дані були на жорсткому диску комп"ютера. Серед втрачених даних - відомості про імена, адреси і телефонні номери претендентів на отримання водійських прав у період із вересня 2004 по квітень 2007 року, повідомляє "Подробности".
Зараз ви читаєте новину «Із британської лікарні вкрали ноутбук із особистими даними пацієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі