середа, 12 вересня 2007 08:39

Іванов незабаром стане прем"єр-міністром - джерело у Кремлі

 Перший віце-прем"єр Сергій Іванов у найближчий час може стати головою уряду, повідомило джерело, близьке до адміністрації президента, - питання практично вирішене. З літа президент Володимир Путін з"являється на публіці набагато частіше з Івановим, чим з першим віце-прем"єром Дмитром Мєдвєдєвим. Дослідження показують, що Путін і Іванов фігурують у одних і тих же сюжетах в півтора рази частіше, ніж Путін і Мєдведєв. Експерти відзначають, що Іванов набагато помітніший, ніж Мєдведєв, впливає на політику у зв"язку із створенням госкорпорацій.

Чутки про призначення Іванова прем"єром можуть означати підготовку громадської думки до того, що він займе один з перших постів у державі.

За словами інвестбанкіра і високопоставленого кремлівського чиновника, позиції Іванова почали посилюватися з середини літа. Багато хто робить ставку на нього: Іванов старше і більш підготовлений до прем"єрської посади, ніж інший перший віце-прем"єр Дмитро Мєдведєв, пишуть "Ведомости".
Зараз ви читаєте новину «Іванов незабаром стане прем"єр-міністром - джерело у Кремлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі