четвер, 18 квітня 2019 17:22

"Іванка вірить, що є добрі люди" - першокласниці потрібні кошти на реабілітацію

Автор: Фото надане Ярославою Карапузь
  7-річна Іванна Карапузь страждає на важку форму ДЦП
7-річна Іванна Карапузь страждає на важку форму ДЦП

7-річна Іванна Карапузь із Кременчука на Полтавщині страждає на важку форму ДЦП з руховими порушеннями в кінцівках. Перенесла багато операцій. В дівчинки є всі шанси навчитися самостійно ходити й жити нормальним життям. Їй необхідна реабілітація. Курс в клініці Козявкіна в Трускавці коштує близько 12 тис грн.

"Іванночка народилася передчасно. Перші два місяці ми були в лікарні. В дитини були скуті м'язи. Тому ми постійно їздили в реабілітаційні центри. Донечка навчилася повзати й сидіти, більш впевнено тримати голову, їсти й одягатися. У неї збережений інтелект. Усе розуміє, займається розвиваючими іграми, малює, рахує. Стала більш самостійною.

2 березня їй зробили чергову операцію. Тепер потрібна реабілітація, щоб відновитися. Зупинятися нам не можна, щоб не втратити досягнутого. Іванночка – справжній борець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Благаю врятувати мою єдину дитину" — мати просить допомоги на лікування сина

За ці роки важко підрахувати кількість операцій. Тому просимо в небайдужих людей допомогти нам зібрати потрібну суму на чергову реабілітацію. 10 червня нас чекають в Трускавці. Іванка вірить, що є добрі люди, які здійснять її мрію ходити здоровими ніжками. А вона на своєму прикладі покаже іншим, що ДЦП – це не вирок", - розповіла Gazeta.ua мати Ярослава Карапузь.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7422 2742 6438 (Карапузь Ярослава Віталіївна), її контакти: 0 (67) 523 05 75.

Зараз ви читаєте новину «"Іванка вірить, що є добрі люди" - першокласниці потрібні кошти на реабілітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі