Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 10:58

Ів Сен-Лоран бореться з тяжкою хворобою

Легенда високої моди, 70-річний модельєр Ів Сен-Лоран, днями госпіталізований в одну з клінік в Парижі. У дизайнера проблеми з диханням, проте, лікарі поки не поставили точний діагноз.

П"єр Берже, давній партнер Сен-Лорана, з яким він прожив багато років разом, вже заявив представникам преси про те, що "дизайнер почуває себе недобре, йому важко ходити, а лікарі поки не можуть поставити остаточний діагноз і досі проводять необхідні дослідження". Після того, як професори завершать діагностику, Берже має намір вивезти Сен-Лорана в Марокко для "сонячної терапії".

Відомий французький модельєр почав свою кар"єру в 17 років в модному Christian Dior. У 19 років взяв участь в конкурсі молодих дизайнерів, на якому завоював першу премію одночасно з молодим Лагерфельдом за дизайн вечірнього плаття. Раптова смерть Крістіана Діора в жовтні 1957 року висуває молодого помічника на перші позиції - в 21 рік Сен-Лоран стає наступником Діора і приймає керівництво найзнаменитішим французьким Будинком.

Свій власний будинок моди він заснував в січні 1962 року. У 2002 році, через проблеми із здоров"ям (які у свою чергу виникали через надмірне захоплення наркотиками) Ів Сен-Лоран передав свій будинок моди американцю Тому Форду, пише Kleo.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Ів Сен-Лоран бореться з тяжкою хворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути