четвер, 16 серпня 2007 11:29

Італієць, який помер у бідності, володів 800 тисячами євро

 Італійський пенсіонер, який  жив у квартирі повної сміття, екскрементів, макулатури і який  харчувався разом з бездомними, виявився володарем 800 тисяч євро.

Мешканці одного з будинків Флоренції у квітні звернулися у соціальні служби, оскільки їх не переставав турбувати запах з квартири одного з сусідів.

Співробітники служби разом з муніципальною поліцією прибули на місце, щоб з"ясувати, що відбувається у підозрілих апартаментах. Таємничий мешканець квартири, зачаївшись, не відкрив двері.

Стеження за ним вели тижнями. У результаті за допомогою сусідів і пожежних загонів поліція проникла в квартиру, де, як виявилось, ховався  64-річний синьйор.

Коли соціальні служби розчистили поклади сміття, вони виявили під завалами відходів 430 золотих злитків загальною вартістю 800 тисяч євро, а також золоті монети на 13 тисяч євро.

Як з"ясувала поліція, синьйор, що жив в квартирі і харчувався разом з бездомними, був господарем аптеки, яка щомісячно приносила йому непоганий прибуток.

На даний момент поліція намагається вирішити, що робити з скарбами, а немолодого синьйора доставили у лікарню, пише РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Італієць, який помер у бідності, володів 800 тисячами євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі