середа, 30 січня 2008 09:47

Італійським газетам прислали листи з кулями та погрозами

У редакції трьох провідних італійських газет невідомі прислали конверти з кулями, які супроводжувалися письмовими погрозами, передає у вівторок агентство France Presse.

Як повідомляє видання La Repubblica, співробітники якого знайшли в пошті кулі калібру 7,65 міліметра, такі самы конверти прийшли і в редакції Corriere della Sera і Il Sole 24 Ore. Поліцейські назвали зміст супроводжувальних листів "занадто несамовитим" і почали розслідування з метою встановити відправників.

Загрози на адресу цих трьох італійських ЗМІ надійшли за день після того, як керівник іншого видання виявив у пошті кулі та записку "Аллах акбар!" (Аллах великий). А два тижні тому, додає агентство, схожі листи одержали лідер італійської опозиції Сільвіо Берлусконі та його брат Паоло. "Ці кулі – попередження братам Берслусконі. Вони несуть відповідальність за бруд, який друкує їх журнал, і за антиісламську політику", – говориться в посланні, віддрукованому на принтері, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Італійським газетам прислали листи з кулями та погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі