понеділок, 11 червня 2007 15:08

Італійський сенатор обдурив медиків, щоб проїхати з "мигалками"

Італійському сенаторові Густаво Сельве загрожує судовий процес за користування автомобілем "швидкої допомоги" в неналежних цілях. Сельва викликав "швидку", щоб з "мигалками" пробратися через пробки, що утворилися в Римі через перекриття дорогий у зв"язку з візитом Джорджа Буша. Сенатор поспішав на телеінтерв"ю в прямому ефірі.

Історію про те, як він "обдурив" медиків, поскаржившись їм на хворе серце і давши адресу телестудії як координати свого кардіолога, Сельва сам радісно повідав в прямому ефірі: "Це старий журналістський трюк", - сказав він.

Міністр охорони здоров"я країни Лівія Турко назвала поведінку Сельви "ганебною і безвідповідальною" і пообіцяла, що з"ясуванням того, чи можна це назвати кримінальним злочином займеться "громадянський або кримінальний суд". За словами медиків, в суботу в Римі їм довелося відповісти на шість сотень справжніх викликів, при цьому тримаючи в резерві 50 машин на випадок яких-небудь проблем у зв"язку з візитом Буша - наприклад, безладів, що тільки-тільки починалися в той момент.

Кілька днів тому італійська преса навалилась з критикою на членів Сенату, що зажадали продажу морозива в їх кафетерії: вулиці навколо будівлі парламенту знамениті кращими італійськими ресторанами морозива, повідомляє Газета.ru.


Зараз ви читаєте новину «Італійський сенатор обдурив медиків, щоб проїхати з "мигалками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі