середа, 25 лютого 2009 14:55

Італійський гей змінить стать, щоб стати черницею

Італійський гей змінить стать, щоб стати черницею
Італієць має намір зробити операцію зі зміни статі, постригтися у черниці і піти в жіночий монастир. Це рішення стало причиною протистояння церковної влади та місцевих борців за соціальну справедливість.

Гомосексуаліст Марко, житель передмістя Рима, в травні має намір змінити свою стать в одній з країн Північної Європи і потім присвятити своє життя Богу.

Однак про це і чути не хочуть його парафіяльний священик і місцевий єпископ. За словами Марко, при розмові зі священиком він наткнувся на "гумову стіну", а "з єпископом було ще гірше".

Зате в асоціації Casapound Italia, що відстоює соціальну справедливість, до його мрії поставилися з розумінням. Прес-секретар асоціації заявив, що "всі чоловіки і жінки повинні бути рівні і мати рівні можливості. Едина вина Марко в тому, що у нього є мрія. У нього багато чеснот і справжній християнський ідеал, а Церква хоче йому в цьому відмовити", - заявив представник асоціації.

Відзначимо, в 2007 році російські православні гомосексуалісти відкрили в Москві власну церкву. РПЦ назвала це фарсом і закликала геїв покаятися і стати на шлях виправлення.

Католицька церква, в свою чергу, восени минулого року ввела перевірку для осіб, які бажають прийняти духовний сан, на предмет можливості контролю сексуальних поривів. Слід зазначити, що церква була стурбована в першу чергу не гомосексуалістами, а скандалами, пов"язаними зі звинуваченнями католицьких священиків у нарузі над дітьми.

За матеріалами VozDeGalicia
Зараз ви читаєте новину «Італійський гей змінить стать, щоб стати черницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі