понеділок, 26 січня 2009 11:14

Італійські батьки отримуватимуть sms про прогули дітей

Міністр освіти Італії Маріастелла Джелміні оголосила сьогодні, що протягом року в країні буде введена система сповіщення батьків про прогули і успішність їх дітей в школі. Sms-повідомлення на телефон батька або матері сімейства повідомить не тільки, що дитина "не з"явилася сьогодні в школу", але і розповість про оцінки, отримані школярем за певний період навчання.

Міністр відзначила, що введення нових технологій в систему освіти не може замінити живе спілкування викладачів, проте школа зобов"язана щодня повідомляти батьків про успішність їх дітей. Джелміні розповіла, що ця експериментальна система була випробувана на деяких італійських школах і результати перевершили всі очікування. Саме тому міністр освіти, спільно з міністром у справах реформ та інновацій і державної адміністрації Ренато Брунетта мають намір ввести цю систему у всіх італійських школах на рік, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Італійські батьки отримуватимуть sms про прогули дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі