четвер, 01 листопада 2007 11:36

Іспанська "солдат Джейн" шокувала своїх товаришів по службі еротичною фотосесією (ФОТО)

26-річна іспанська військова Пілар Пачеко здійснила свою мрію - з"явитися на обкладинці журналу Interviu. Вона стала першою іспанською військовою, що роздягся для журналу, пише ФактNews.

На службі за відверту зйомку Пілар карати на стали: керівництво армії не бачить причин для цього, оскільки йдеться про особисте життя дівчини. До того ж "вона проявила пошану до військового відомства і позувала без відзнак".

Пілар дуже задоволена результатом. "Репортаж викликав сенсацію в казармі, мої товариші в захваті. Але це нормально, тому що я не знаменитість, і дуже їх здивувала. Всі мене вітають і говорять, що я дуже добре вийшла на фотографіях", - сказала Пілар в інтерв"ю газеті.

Пілар поступила на службу в 18 років. Вона служить в легкій піхоті в іспанському анклаві Сеута і виконує адміністративну роботу. Завдяки зйомці вона стала найзнаменитішим солдатом в Іспанії.

Крім того, велика кількість фотографій розміщена в статті в журналі, на них Пілар зображена голою або частково роздягненою.

Міністерство оборони поки ніяк не прокоментувало репортаж, але Пілар не думає, що її покарають. Командування сухопутних військ вже вивчило і проаналізувало факт позування Пілар Пачеко для журналу. "В принципі, ми не бачимо підстав для дисциплінарних заходів відносно військовослужбовця, повідомили військові джерела.

Зараз ви читаєте новину «Іспанська "солдат Джейн" шокувала своїх товаришів по службі еротичною фотосесією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі