четвер, 30 серпня 2007 19:05

Іспанія виставила на продаж один з Канарських островів

Іспанія виставила на продаж один з островів Канарського архіпелагу, повідомляє The Guardian. Острів Монтанья-Клара, розташований на північ від найбільшого Лансароте, продається за 9 мільйонів євро.

Монтанья-Клара вулканічного походження і займає площу близько 300 гектарів (майже три квадратні кілометри). Продають його спадкоємці Маріано Лопеса Соркаса, мера одного з містечок на Лансароте, якому належав острів.

Лотом зацікавився уряд Іспанії, що виразив зацікавленість в участі в торгах. Єдиний мінус - будівництво на острові заборонене, з метою збереження навколишнього середовища.

Іспанія не перша країна, що пропонує до продажу острова. В кінці липня Естонія оголосила про продаж Пташиного острова площею 4,8 гектара за 220 тисяч доларів. Купити латвійський Круглий острів в 3,2 гектара на озері Разнас разом із земельною ділянкою можна майже за мільйон доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія виставила на продаж один з Канарських островів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі