вівторок, 20 листопада 2007 20:29

Іспанець зарізав російську наречену

Сталі відомі подробиці вбивства російської дівчини в іспанському місто Аліканте.

Як повідомляє газета Mundo, російську дівчину зарізав її жених, який до того намагався публічно помиритися з нею на телешоу.

"Тридцятирічний житель Аліканте запросив минулого тижня в середу свою колишню наречену на популярне телешоу "Щоденник Патрісії", яке щонеділі транслюється по телеканалу Аntena-3 і присвячене відносинам в сім"ях", - повідомляє газета.

За інформацією видання, "ведуча програми Патрісія Гастаньяга спробувала, на прохання колишнього жениха, публічно примирити його з нареченою, але росіянка категорично відмовилася миритися".

В неділю 18 листопада жених підстеріг її біля під"їзду будинку на площі Святої Терези, в якому вона жила разом з своєю дворічною дитиною, і, після словесної суперечки, ударив ножем в шию.

Постраждалу, якій було 30 років, доставили в Головну університетську лікарню Аліканте, де вона від отриманого поранення померла в понеділок.

Поліція затримала передбачуваного вбивцю, але на користь слідства поки не називає імен ні постраждалої, ні підозрюваного в її вбивстві.

Турботу про дитину росіянки, як відзначає газета, узяв на себе регіональний уряд автономного товариства Валенсії, в яке входить Аліканте, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Іспанець зарізав російську наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі