Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2011 21:11

Ісламісти пригрозили перетворити весілля принца Вільяма в жахіття 11 вересня

Ісламісти пригрозили перетворити весілля принца Вільяма в жахіття 11 вересня

Активісти руху "Мусульмани проти хрестових походів" оголосили на своєму сайті, що у день весілля британського принца Вільяма та Кейт Міддлтон зберуть "багатотисячну демонстрацію протесту", будуть спалювати британські прапори, зображення корони і портрети молодих.

На сайті запущений лічильник днів, годин, хвилин і секунд, що залишилися до церемонії, і розміщено заклик до мусульман зібратися на маніфестацію у Вестмінстері.

На сайті говориться, що "Британія продовжує своє втручання на мусульманських землях і насаджує сатанинське зерно демократії, вбиваючи безневинних чоловіків, жінок і дітей". "Ми настійно радимо принцу Уїльяму і його братові піти з британської армії хрестоносців і порвати з тиранічної Британською імперією", - йдеться в заяві радикалів.

Вони погрожують, що в іншому випадку "день, якого так довго чекає вся нація, перетвориться на жах, який затьмарить ... події 11 листопада" (2001 року у США). На сайті розміщені "контрастні" фотографії - усміхнені принци Вільям і Гаррі у військовій формі на тлі "Юніон Джека", причому Гаррі зі свастикою на рукаві, і ряди закривавлених мусульманських дітей.

Газета The Daily Mail, що повідомила про загрозу з боку ісламістів відзначає, що антимусульманська праворадикальна Ліга англійської оборони раніше попередила Скотланд-Ярд, що має намір виступити проти ісламістів. Таким чином, весілля принца ризикує дійсно перетворитися на бійню.

Близько 5 тисяч поліцейських 29 квітня будуть забезпечувати безпеку урочистого заходу. У районі процесії будуть прийняті підвищені заходи запобігання можливих заворушень. Поліція вже посилено перевіряє соціальні мережі, вишукуючи там заклики до провокацій і масових збіговиськ.

Відзначимо, з наближенням дати весілля британського принца Вільяма та Кейт Міддлтон, призначеної на 29 квітня, з'являється все більше загроз зірвати церемонію. Раніше вони прозвучали з боку анархістів.

Зараз ви читаєте новину «Ісламісти пригрозили перетворити весілля принца Вільяма в жахіття 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути