четвер, 13 березня 2008 09:30

Ірині Білик на ювілей подарували живих метеликів (ФОТО)

Як справжня артистка, Ірина Білик відсвяткувала ювілей на сцені київського клубу з мікрофоном в руці. А в цей час її коханий Дмитро Дікусар в строгій таємниці готував їй сюрприз. "Позичивши" на якийсь час сукню, в якій Білик виступала з ним у фіналі "Танців із зірками", він поїхав до стиліста Анжели Лісиці, яка пришила до наряду величезний шлейф. Дікусар власноручно прикрасив його сердечками і зізнаннями в коханні, а потім загорнув у великий конверт, на якому написав: "Коханій, д. 69, 1-а вулиця Любові, місто Поцілунків, країна Щастя".

Не дивлячись на дивовижну адресу, послання знайшло свого адресата. Розвернувши сукню, Іра розплакалася від щастя.

Але і на цьому сюрпризи не закінчилися. Головним подарунком Дікусара коханій стали дорогі сережки з крупними смарагдами в оточенні діамантів, які він подарував прямо на сцені.

- Я дуже хвилююся, роблячи подарунок коханій. Важливий навіть не сам подарунок, а його супровід. Сподіваюся, все вийде, - запинаючись від хвилювання, вимовив Дікусар і відкрив коробку. Окрім сережок там опинилося 20 метеликів (по одній за кожен проведений Білик на сцені рік). Екзотичні комахи розлетілися по залу. Один з метеликів приземлився прямо на локони Ірини, та так і залишався в її волоссі до кінця концерту, іноді тремтячи крильцями в такт пісні, повідомляє "КП" в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Ірині Білик на ювілей подарували живих метеликів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі