вівторок, 06 травня 2008 16:39

Ірина Білик вирішила пожити разом з Ольгою Горбачовою

Ірина Білик вирішила пожити разом з Ольгою Горбачовою
Дві подружки співачки Ірина Білик та Ольга Горбачова, схоже, вирішили з"їхатися. На деякий час. Офіційна причина: Білик рятує Горбачову від депресії.

Депресію ж на екс-ведучу "Мелорами" нібито навів не хто інший, як її благовірний. Юрій Нікітін останнім часом начебто надто багато часу й уваги приділяє своєму новому дівчачому проекту "Нікіта". А Оля, відповідно, нібито ревнує.

У будь-якому разі квітнево-травневі свята Горбачова проводить саме із поп-дівою та її чоловіком. Навіть свою доньку Поліну Ольга лишила на чоловіка. Може, саме для того, щоб Нікітін менше відволікався на свою Дашу Астаф"єву.

Щоб розважити подругу, Білик відвезла Горбачову подалі - у Єгипет. До того ж дами прихопили із собою двох чоловіків - Діму Дікусара і його малого пасинка Гліба. А оскільки син Білик трохи захворів, подружки вели не надто активний спосіб життя.

Дами і купалися небагато, і виходили з номерів в основному вечорами - не хотіли пропускати шоу-програму на головній сцені готелю.

Насправді ж була у Білик іще одна мета візиту до Єгипту - не лише відпочинок. Зірка хоче придбати у приватну власність невелику віллу або номер в одному з фешенебельних готелів. От хочеться Ірині, аби будь-якої миті була можливість махнути у теплі краї.

Подружжя Білик-Дікусар навіть встигли вподобати одну з таких вілл. Вона знаходиться неподалік від аеропорту Шарм-Ель-Шейха і дуже сподобалася Дмитру й Ірі.

Будівництво буде скінчено протягом року. А єдиною річчю, яку Білик придбає у новий будинок, за її словами, буде великий білий рояль.

"Не переживай, Олько, тепер ми не будемо страждати від нерозділеної любові, а коли будемо страждати, будемо приїжджати сюди й писати про це гарні пісні", - відволікала Білик Горбачову роялем і віллою.

Поки що ж, дует, який дами давно одна одній обіцяють, - дотепер не написаний. Проте, можливо, спільне проживання в апартаментах Білик на березі Червоного моря надихне жіночок, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик вирішила пожити разом з Ольгою Горбачовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі