четвер, 02 жовтня 2008 10:19

Ірина Білик напилася на дні народження друга (ФОТО)
7

Днями автор багатьох хітів української естради Сергій Доценко святкував свій 25-річний ювілей творчої кар"єри в арт-клубі "44".

Привітати композитора прийшли чимало відомих людей, серед яких були: Ірина Білик, Віталій Козловський, Павло Зібров, Лері Вінн, група "Мілос", Петя Чорний, "Диверсанти", Катя Chilly, Марія Бурмака, Катя Бужинська, Василь Жадан, Діля з групи "НеДіля". Свято вдалося, як кажуть, на славу. Всі залишилися щасливі і задоволені, а деякі навіть більш того. Відзначитися більше всіх, безумовно, вдалися Ірині Білик. Коли ювілей не твій, можна дозволити собі багато чого: випивати, співати пісні, відколювати непристойні жартики, і в цілому, поводитися досить зухвало. Адже це свято твого друга, і ніхто не дорікне тобі, що на свій власний ювілей ти прокинувся в салаті, та ще і абсолютно не пам"ятаючи, що було напередодні. Ювілей хорошого друга, отже потрібно від душі привітати його, побажати творчих успіхів (звичайно ж, теж від душі) і випити за здоров"я (від душі, відповідно). От так і вийшло, що після чергового поздоровлення, співачка вже не адекватно сприймала те, що відбувалося. Спочатку українська поп-діва влаштувала непристойні чи то танці, чи то обійми, з Віталієм Козловським. А в кінці вечора, вибралася на сцену і виконала декілька пісень у власного виконання, які, до речі, їй не відразу давалися. Але талант, як кажуть, не проп"єш і співачка ще раз це довела! Компанію їй склали гості свята, а також сам винуватець торжества Сергій Доценко, повідомляє e-motion.
Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик напилася на дні народження друга (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі