вівторок, 04 березня 2008 10:41

Іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд

Іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд

Іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд, якими він обіцяв обсипати її, якщо вона вийде за нього заміж.

Іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд, якими він обіцяв обсипати її, якщо вона вийде за нього заміж. У своїй позовній заяві вона назвала супутника життя "дуже жадібним чоловіком", який жалкував для неї навіть чашку кави, пише газета "Е"темад".

За іранським законодавством, дружина має право вимагати від чоловіка обіцяний весільний подарунок у будь-який час після весілля або при розлученні. Цей подарунок стає власністю дружини, і вона має право розпоряджатися ним за власним розсудом.

Без такого зобов"язання чоловіка шлюбний контракт і сам шлюб втрачає силу. Суд наклав арешт на квартиру чоловіка, що дав благовірній таку руйнівну обіцянку, до тих пір, поки він не віддасть дружині всі 124 тисячі обіцяних яскраво-червоних троянд.

Жінка вимагає від чоловіка весь букет після 10 років спільного життя, щоб покарати його таким чином за жадібність.

"Він відмовлявся платити за мою каву, коли ми ходили в кафе і ресторани", - розповіла вона.

Шахин заявив у суді, що його прибутки дозволяють йому купувати дружині тільки по п"ять троянд на день і одночасно вказав на її "друзів-мільярдерів, які надихнули її на такі дурощі".

Суддя був непохитний: він наклав арешт на квартиру Шахина, котра оцінюється в 64 тисячі доларів, до тих пір, поки він не виплатить цей подружній борг в повному обсязі.

У столиці Ірану Тегерані одна троянда коштує близько двох доларів. Набагато частіше, ніж троянди, нареченим в Ірані обіцяють золоті монети або нерухомість. За порушення таких обіцянок можна навіть потрапити до в"язниці, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Іранська жінка відсудила у чоловіка 124 тисячі яскраво-червоних троянд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі