четвер, 10 травня 2007 15:19

Інтерпол затримав міжнародного злочинця в Одеській області

Співробітники Одеського бюро Інтерполу спільно з прикордонниками на контрольно-пропускному пункті "Кучургани" (на межі з Придністровською Молдавською Республікою) затримали іноземного злочинця — громадянина Німеччини. Про це повідомили у прес-центрі МВС України в Одеській області.

26-річний чоловік з 2006 року знаходиться у міжнародному розшуку. Відбуваючи покарання за злочин, пов"язаний з торгівлею наркотичними речовинами, він утік з місць позбавлення волі і став співучасником розбійного нападу. Земельний суд міста Нойвід (ФРН) видав ордер на арешт.

Злочинець постійно переїжджав з однієї країни до іншої, використовував паспорти громадян Республіки Молдова і Російської Федерації. Ці обставини значно ускладнювали пошук.

У листопаді 2006 року від німецьких колег в ГУМВС України в Одеській області по каналах Інтерполу надійшло повідомлення про те, що розшукуваний злочинець, ховаючись від правоохоронних органів, планує відвідати і Україну. Так, наприкінці минулого року він на власному автомобілі "Мерседес" в"їхав у Придністровську Молдавську Республіку, а потім перетнув український кордон, де його і затримали.

Після оформлення відповідних документів затриманого відправлять до Німеччини, пише "Юг".

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол затримав міжнародного злочинця в Одеській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі