субота, 18 серпня 2007 11:20

Інтерпол видав ордер на арешт дочки Хусейна

Інтерпол 17 серпня видав ордер на арешт старшої дочки колишнього іракського диктатора Саддама Хусейна. Вона звинувачується в пособництві тероризму і інших злочинах.

У 2006 році Рагад Хусейн і її мати Саджіда Хусейн були включені в список найнебезпечніших злочинців, що розшукуються іракськими властями. Їх підозрюють в тому, що вони фінансово підтримували іракських бойовиків.

В той же час AFP повідомляє, що Інтерполом був випущений не ордер на арешт, а звернення до поліції інших країн з проханням допомогти знайти 38-річну Рагад, і екстрадіровать її до Іраку для проведення суду.

Рагад Хусейн покинула Ірак в 2003 році, коли до країни увійшли війська коаліції. У 2006 році вона брала участь в організації судового захисту свого батька. Раніше Рагад проживала в Йорданії, де їй було надано притулок. Де вона знаходиться в даний час, не відомо, повідомляє ВВС News.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол видав ордер на арешт дочки Хусейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі