середа, 21 листопада 2007 09:58

Інтерпол шукає Калиновського з іншим обличчям (ФОТО)

У скандальній справі Сергія Калиновського, який загадковим чином зник пару місяців тому і оголошений в міжнародний розшук, - нова інтрига, пише "Сегодня".

На офіційному сайті Інтерполу (www.interpol.int) з"явилися три фото розшукуваного, якого вважають винним в скоєнні злочину проти життя і здоров"я людей.

Одне зображення - самого Калиновського, 22-річного хлопця "мажорного" вигляду. Людина, зображена на двох інших фотографіях, абсолютно на нього не схожа. Це чоловік років 30-35.

Газета припускає, або це якась помилка або Калиновський, ще в лікарні (через нібито поганий стан здоров"я до нього не пускали навіть міліцію) змінився до невпізнання.

Якщо фото все ж таки належать одній людині, значить Калиновський зробив пластичну операцію, і тепер його розшукують за двома фотографіями - до і після, робить висновок газета.

Тоді виникає питання: де Інтерпол узяв фото Калиновського з новим обличчям? А якщо все ж таки помилка, то як таке могло статися?

Українська сторона не може пояснити, яким чином на офіційному сайті Інтерполу з"явилися ці фото. У відділенні українського бюро Інтерполу "Сегодня" повідомили, що фотографій не відсилали, і взагалі не знають, звідки вони узялися.

Керівник ЦГЗ МВС України Костянтин Стогній сказав, що поки міліція коментувати цю ситуацію не готова.

Нагадаємо, в травні 2007 року на бульварі Шевченка кабріолет BMW M6 під керуванням Сергія Калиновського врізався в припарковане "Жигулі". Загинули дві людини.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол шукає Калиновського з іншим обличчям (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі